Een nieuw Osbo-seizoen met …

Een nieuw seizoen in de Osbo-competitie staat voor de deur. Inmiddels is ook de concept-indeling voor de 4- en 8-tallen competitie bekend. Het eerste team van de Zeven Pionnen is ingedeeld in de eerste klasse C. Dat betekent dat we gedegradeerd zijn uit de hoofdklasse en dat is natuurlijk geen verrassing. In de eerste klasse komen we een aantal bekende en onbekende tegenstanders tegen:

Leusden1
Combinatie1
PSV/Dodo1
De Cirkel1
Schaakstad Apeldoorn1
ZZS!1
Zutphen2

Wat hierover te zeggen? Leusen (bij Amersfoort) ken ik in het geheel niet, maar ik denk dat ze qua sterkte te vergelijken zijn met onze club. Hetzelfde geldt voor voor Combinatie Harderwijk, PSV/Dodo uit Putten en Zutphen2. Het zijn oude bekenden van ons. Van de overige drie teams ken ik De Cirkel niet. Ze komen uit Ede en lijken me behoorlijk sterk. Schaakstad Apeldoorn1 en ZZS!1 kunnen eveneens zware tegenstanders zijn. We zien het wel in de loop van het seizoen.
Wanneer de indeling definitief is zal ik een speelschema opstellen en die rondsturen.
Het tweede team is eveneens gedegradeerd, samen met Twello, en is nu ingedeeld in de derde klasse C en krijgt als tegenstanders:

Veluwse3
Twellose1
Schaakstad Apeldoorn5
Schaakstad Apeldoorn3
Hoogland4
Meppel3
Bye

Wat het allemaal betekent is mij niet geheel duidelijk. Veluwse lijkt me te slaat op VSG3 uit Ermelo. Over Twellose kan minder onzekerheid bestaan: dat zal de Twellose schaakclub zijn. Het zijn voor ons allemaal bekende verenigingen. Alleen Hoogland is voor mij nieuw en is dat een wijk in Amersfoort?

Laat een reactie achter