Opnieuw 5-1 overwinning

De Zeven Pionnen – Pegasus2 5-1

Opnieuw heeft het eerste team met duidelijke cijfers gewonnen. In de eigen Eper Gemeentewoning werd het 5-1 tegen het tweede team van Pegasus uit Zwolle.

Afgelopen seizoenen speelden de Epenaren steeds tegen het eerste team van Pegasus. Het waren mooie en spannende wedstrijden. Tegen het tweede ging het duidelijk makkelijker, hoewel de uitslag enigszins geflatteerd genoemd kan worden.

Voor de Epenaren scoorden Rein Schuring, Harry Logtenberg en Marinus Wind het volle punt. Daarop viel weinig af te dingen. Andries Elskamp stond in begin duidelijk beter, maar begon behoorlijk te knoeien en had moeten verliezen. Ook zijn tegenstander verloor echter de grip op de partij en uiteindelijk leek het remise te worden, tot de speler van Pegasus de laatste en beslissende fout maakte.

Hans de Goede en Berry van der Wee moesten genoegen nemen met remise. Beiden probeerden nog de winst te forceren, maar meer dan remise zat er niet in.

Met vier punten uit twee partijen doen de Epenaren het goed, maar de echt lastige tegenstanders moeten nog komen. De volgende wedstrijd is op 10 december tegen Meppel3, en dat is een heel serieus te nemen tegenstander.

Laat een reactie achter