Stevige oorwassing bij ZSG in Zwolle

ZSG – Zeven Pionnen 7 – 1

De cijfers spreken boekdelen. In Zwolle hebben we heel weinig kansen gekregen voor een beter resultaat. Alleen Sander Wissink en Henk Abels hielden hun tegenstanders op remise. Inmiddels staan we onderaan de ranglijst, maar dat is gezien de krachtsverhoudingen in de hoofdklasse C natuurlijk niet verrassend. Ook theoretisch zijn we veruit het zwakste team.

Voor Henk Abels betekende de wedstrijd tegen ZSG een weerzien met oud-ploeggenoten. Henk heeft een aantal jaren ook in Zwolle gespeeld. Het was een warm weerzien, waar ‘onze’ Henk duidelijk van genoot. ,,Met heel veel plezier in Zwolle gespeeld”, vertelde hij. Tegen de secretaris van de Osbo, Miklos Hoffer, behaalde hij remise. Voor het eerst met de zwarte stukken nog wel. Het was ook een verdiende remise en heel misschien stond Henk wel een tikkeltje beter.
Het andere halve punt kwam van Sander Wissink. Gelukkig maar, anders zou het helemaal een afstraffing zijn geweest. Overigens was niet iedereen kansloos. Invaller Zeko Ugljanin leek duidelijk op winst af te stevenen, maar moest zich na een blunder toch gewonnen geven. De andere invallers, Berry van der Wee en Rogier den Uyl, verloren, even als Guido de Romph, Hans de Goede en Dries Elskamp. Snel vergeten maar die wedstrijd in Zwolle, hoewel, ongezellig is het nooit geweest. ZSG, dat een matig seizoen doormaakt, is met deze zege waarschijnlijk wel in veilige haven. Dat geldt bepaald niet voor ons. We hebben nog drie wedstrijden voor de boeg tegen sterke en heel sterke teams.

 

 

1 Comment

  • berry kasteel schreef:

    Hilversummer Jan verkondigde deze zaterdag op Radio Heerde vaker de kroeg in te willen. Na zo’n oorwassing is dat niet vreemd zou je zeggen ware het niet dat Jan lijder is van team 2.

Laat een reactie achter