Rabobank deelt gul uit

210 euro naar de schaakvereniging

Dat is nog eens zaken doen: geen geld naar de bank brengen maar omgekeerd een bank die een aardige sponsorbijdrage levert aan de schaaksport in Epe. 210 euro hebben we ontvangen uit het clubkasfonds van de Rabobank Noord Veluwe. In totaal 28 leden hebben hun stem gegeven aan de Zeven Pionnen. Dat betekent 8 maal 7,50 euro = 210 euro. Dank daarvoor, bank en stemmers. Het geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken. Onlangs nog hebben we vijf digitale schaakklokken aangeschaft voor een bedrag van 265 euro totaal. Dat hakt er natuurlijk wel even in bij een relatief kleine vereniging zonder eigen kantine.

Overigens namen 94 verenigingen uit de gemeente Epe deel aan de Clubkas Campagne van de bank. Dat is een kwart van het totaal aantal verenigingen in de gemeente. Voetbalvereniging Oene haalde met 202 stemmen de meeste respons binnen. Alle voetbalverenigingen deden het overigens goed. Die hebben kennelijk de meeste leden en aanhang.

In totaal zijn binnen het werkgebied van de bank 20.753 stemmen uitgebracht. In het Clubkasfonds bevond zich een bedrag van 150.000 euro. Woensdag 19 april kwam de uitslag en volgde de uitreiking van de cheques in het Heerder dorpshuis.

Laat een reactie achter